UV-LED DESINFIOINTIJÄRJESTELMÄ

Suomi uuden teknologian aallonharjalla

LED Suutari Oy kehittää uutta ja mullistavaa desinfiointitekniikkaa erilaisiin ympäristöihin. UV-LED-teknologialla tuotetut desinfiointiratkaisut ovat ekologisia, energiatehokkaita ja täsmällisiä ja järjestelmiä on helppo suunnitella asiakkaiden tarpeisiin. LED Suutarin teknologisen kehityksen myötä Suomi on jälleen uuden teknologian aallonharjalla.


LED Suutari IQ-MOB –tuoteperhe

 

Ekologisia ja energiatehokkaita UV LED teknologiaa käyttäviä moderneja desinfiointiratkaisuja kehittävä Led Suutari Oy on tuonut markkinoille uuden ja erittäin helppokäyttöisen IQ MOBILE –desinfiointilaiteperheen.

Riippumattomien tutkimuslaitosten tekemissä tutkimuksissa ilmeni, että neljän minuutin käsittely uudessa IQ MOBILE™ UV-LED -desinfiointilaitteessa tuhosi esimerkiksi MRSA-bakteerin lähes täysin desinfioitavan mobiililaitteen pinnalta. LED Suutari Oy:n desinfiointiteknologian ja sitä soveltavien laitteiden mikrobiologista tehoa on tutkittu muun muassa Itä-Suomen Yliopiston sekä kuopiolaisen Biosafe Oy:n toimesta.

Led Suutari Oy on varkautelainen PK-yritys, joka työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä. Led Suutari Oy kehittää myös muita, innovatiivisia ja joustavia UV LED teknologialle pohjautuvia desinfiointiratkaisuja mm. teollisiin tarpeisiin. IQ MOBILE –laitteet ovat herättäneet kansainvälistä kiinnostusta ja laitteiden myynti on alkamassa mm. Ruotsissa, Tanskassa ja Hollannissa.


Lue lisää +

TUOTTEET
Lue lisää +

TUOTTEET

IQ-MOB Tuoteperhe on täysin uusi UV-LED teknologialla toteutettu ekologinen, energiatehokas ja turvallinen liikuteltavien desinfiointilaitteiden muodostama tuotekokonaisuus.

MAHDOLLISUUDET
Lue lisää +

MAHDOLLISUUDET

LED Suutari Oy:n UV-LED teknologia mahdollistaa UV-valoon perustuvien desinfiointijärjestelmien asentamisen ja kehittämisen useisiin erilaisiin toimintaympäristöihin ja sovelluskohteisiin.

UV-KÄSITTELY
Lue lisää +

UV-KÄSITTELY

Desinfiointikäsittely UV-LED-teknologialla on uusi menetelmä, jonka potentiaali erilaisiin sovelluksiin on erittäin laaja. Menetelmällä on mahdollista käsitellä ilmaa, erilaisia kiinteitä pintoja ja materiaaleja sekä niin kirkkaita kuin sameitakin nesteitä.

LED-TEKNOLOGIA
Lue lisää +

LED-TEKNOLOGIA

LED –teknologialla tuotettu UV-valo on erittäin tarkasti säädettävissä niin intensiteetin, aallonpituuden kuin syttymisen ja sammumisenkin suhteen. LED-teknologian energiantarve on huomattavan pieni, eikä järjestelmä tuota ns. loistehoa lainkaan.

ledteknologia

mahdollisuudet

uvkasittely

tuotteet

YLÖS